این سبزیجات کروسیفروس سرشار از آنتی اکسیدان ها ، فیبر ، ویتامین C و هستندکلم بروکسل به دلیل سابقه گیاه خواری در بلژیک نام گذاری شده است. متعلق به خانواده سبزیجات کروسیفروس است و در ارتباط با کلم هایی چون گل کلم ، کلم پیچ  ، کلم بروکلی ، کولارد سبز و کلم بوک چوی است.

کلم بروکسل کالری کمی دارد (کمتر از 40 در هر فنجان) ، همچنین کم کربوهیدرات است ، (تنها 8 گرم در هر فنجان خام از آن) ، و دارای 3 گرم فیبر است. آن سرشار از مواد مغذی است و حاوی طیف وسیعی از ویتامین ها ، مواد معدنی ، آنتی اکسیدان ها و اندکی پروتئین گیاهی بونوس است. در ادامه هفت دلیل موجه  ، برای گنجاندن کلم بروکسل در برنامه غذایی معمول آورده شده است.

کلم بروکسل سرشار از آنتی اکسیدان هاست

کلم بروکسل منبعی غنی از آنتی اکسیدان هاست. مطالعه ای حاکی از آن است که وقتی شخصی ، روزانه حدود دو فنجان کلم بروکسل مصرف می کند ، آسیب سطح سلولی او نزدیک به 30 درصد کاهش می یابد.

کلم بروکسل فیبر بالایی دارد

فیبر موجود در کلم بروکسل (حدود 4 گرم در هر فنجان پخته شده) به تنظیم قند خون کمک می کند ، از سلامت گوارشی حمایت می کند و به تغذیه باکتری های مفید روده- که باعث حالت روحی مثبت می شوند و خواص ضد التهابی و ایمنی دارند- کمک می کند.

غنی از ویتامین C است

یک فنجان از کلم بروکسل پخته شده بیش از 150 درصد از حداقل ویتامین C مورد نیاز روزانه را شامل می شود. این ماده مغذی مهم به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و از ایمنی بدن ، بینایی و جذب آهن آن حمایت می کند و برای تولید کلاژن مورد نیاز است.

غنی از  ویتامین K است

یک فنجان از کلم بروکسل پخته شده بیش از 250 درصد از میزان نیاز توصیه شده روزانه ویتامین K را تامین می کند. این ماده مغذی علاوه بر کمک به لخته شدن خون  ، در سلامت استخوان ها نیز نقش دارد و ممکن است از استخوان ها در برابر پوکی استخوان نیز محافظت کند.

کلم بروکسل ممکن است خاصیت ضد التهابی داشته باشد

خاصیت ضد التهابی کلم بروکسل با کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمنی چون بیماری های قلبی و سرطان گره خورده است. ترکیبات ضد التهابی آن ، که از سلول ها در برابر آسیب DNA محافظت می کنند ، مانع پیری می شوند و ممکن است به مدیریت شرایط التهابی از جمله دیابت نوع 2 ، آرتریت روماتوئید ، بیماری التهابی روده و چاقی مفرط کمک کنند. طی مطالعه ای ، در خون و ادرار زنانی که سبزیجات کروسیفروس بیشتری مصرف می کردند ، سطح پایین تری از مارکرهای خاص التهابی مشاهده شد.

کلم بروکسل از بدن در برابر بیماری ها محافظت می کند

ترکیبات موجود در کلم های بروکسل همچون سم زداهای طبیعی عمل می کنند ، به این معنی که آن ها در غیرفعال کردن مواد شیمیایی بالقوه مضر و یا دفع سریع تر آن ها از بدن موثر هستند.

به علاوه ، ترکیبات گوگردی موجود در کلم بروکسل با محدود کردن رشد بیش از حد هلیکوباکتر پیلوری و جلوگیری از چسبیدن باکتری ها به دیواره معده ، خطر زخم معده را کاهش می دهد.

کلم بروکسل به تنظیم قند خون کمک می کند

مطالعات متعددی ، افزایش مصرف سبزیجات کروسیفروس را با کاهش خطر ابتلا به دیابت مرتبط دانسته است.

بروکسل به تنظیم قند خون و انسولین کمک می کند. این مهم ، به احتمال زیاد به دلیل قدرت آنتی اکسیدانی و محتوای فیبر آن هاست. بروکسل حاوی آنتی اکسیدانی به نام آلفا لیپوئیک اسید است که به دلیل توانایی بالقوه آن در بهبود عملکرد انسولین  ، مورد مطالعه قرار گرفته است.

نحوه تهیه کلم بروکسل با یک دستورالعمل خوشمزه

کلم بروکسل غالباً در بیشتر لیست های سبزیجات یافت می شود و اغلب به صورت پخته مصرف می شود  ، اما در این حالت بوی ناخوشایندی پیدا می کند و خاطره بدی از سرو آن  ، در ذهن ها به جای می گذارد.

یکی از خوشمزه ترین راه ها برای لذت بردن از کلم های بروکسل ، فر کبابی است. به سادگی برشی دربروکسل ایجاد کنید یا آن را به چهار قسمت  ، تقسیم کنید ، سپس به آرامی در روغن زیتون فرابکر یا فوق بکر (EVOO) یا روغن آووکادو بریزید ، نمک و فلفل اضافه کنید و به مدت 30 تا 40 دقیقه در 400 درجه بپزید تا برگ های خارجی آن به رنگ طلایی روشن و کمی ترد شود. همچنین می توانید آن را رنده کرده و به سالاد اضافه کرد و یا کاملاً سرخ و کبابی کنید. از کلم بروکسل رنده و سرخ شده در روغن  EVOOبه عنوان بستری برای پروتئین بدون چربی ، مانند ماهی قزل آلا یا عدس استفاده کنید. یا آن را به املت ، سیب زمینی سرخ کرده و سوپ اضافه کنید.